Koirien raakaruokintaohjaus

Koirien kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin kannalta lajityypillinen ruokavalio on ikäänkuin kaiken perusta ja kivijalka. Vaikka koiran ruoansulatuselimistö on tottunut sulattamaan mm. viljoja jossain määrin niin koirien lisääntyvät terveysongelmat viestittävät siitä, ettei koirat voi oikein hyvin syödessään prosessoitua, teollista ruokaa.

Aina raakaruokinta ei suinkaan toki ole rataisu terveysongelmiin, mutta jokainen tarina, jossa mm. nivelvaivoista, allergioista, kutinoista tai korva- ja iho-ongelmista kärsivä koira on saanut apua raakaruokinnasta, vahvistaa sitä ajatusta, että ainakin tämä kortti kannattaa katsoa ja kokeilla 🙂 
Koostamalla koirasi ruokavalion itse raakaruoalla, tiedät, mitä koirasi syö ja varmistat, ettei ruokavaliossa ole mitään ylimääräistä ja koiralle tarpeetonta.

Kuulen usein myös, että ”syöttäisin koiraani raakaruoalla, mutta en jaksa alkaa laskemaan kaikkea auki, joten tästä syystä syötän koiraani 50 kuivamuonalla ja 50 raakaruoalla”.
Tällä ruokintatavalla pyritään hakemaan raakaruokinnan hyödyt, mutta ”varmistellaan” kuivamuonasta koiran tarvitsemat lisät ja vitamiinit. Tulisi kuitenkin muistaa, että tälläkin ruokintatavalla raakaruokinnan osuus tulisi olla yhtä monipuolinen, kuin pelkästään raakaruokaa syöttäessä – joten heitänkin tähän kohtaan kysymyksen:
Miksi et samalla ruokkisi pelkästään raakaruoalla koiraasi?
Jos sinua epäilyttää ruokavalion koostaminen niin autan tässä mielelläni 😊

Minulla on omien koirien raakaruokinnasta yli 10 vuoden kokemus ja lisäksi olen käynyt Natural Pets Academyn Raakaruokintaohjaaja® -koulutuksen alkuvuodesta 2022 ja voin käsi sydämellä suositella tätä ruokintatapaa ihan kaikille ❤️
Koirien hyvinvointi kiiltävine turkkeineen on merkki siitä, että ne voivat hyvin luonnollisella ruokavaliolla🥰

Hinnasto:
120€ / koira
160€ / lauma

Hinnat sisältävät alv 24%

*Laumaohjeistus on tarkoitettu saman perheen 2-3 koiralle.
Ruokintasuunnitelmassa on huomioitu saman perheen eri koirien tarpeet, kuten ikä, koko, mahdolliset sairaudet ja allergiat. 
Kysy myös tarjousta isomman lauman raakaruokintaohjauksesta!

Palvelu sisältää:
*Selkeän ja yksilöllisen raakaruokintasuunnitelman
*Listauksen tuotevaihtoehdoista, joilla voit koostaa koirasi ruokavalion
*Laskurin, jolla lasket helposti ruoan tarpeen koirallesi/koirillesi kuukaudeksi
*Henkilökohtaisen ohjauksen ja tuen 2 kuukauden ajaksi ruokavaliomuutosta tehtäessä

Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä, että jättäisin ketään ilman apua tämän jälkeen, mutta 2 kuukauden aika on yleensä se, jolloin ruokavalio on saatu hyvin vaihdettua ja tuona aikana nähdään, kuinka ruokavalio sopii sinun koirallesi.

Kun ruokintaa toteutetaan käytännössä, tulee ensimmäisten kuukausien aikana eniten kysymyksiä sekä tuen tarvetta, joten tästä syystä palvelussa on mainittuna tämä 2 kuukauden aika, jonka olen aktiivisemmin käytettävissäsi ja tukenasi 🙂

Mikäli jo tehtyä suunnitelmaa on syystä tai toisesta tarkoitus muokata esimerkiksi allergiatapauksissa, pentuetta suunnitellessa tai koiran ikääntyessä, teen tarvittavat muutokset ruokintaan lisäohjauksena. 

Lisäohjeistukset ja ruokintamuutosten suunnittelu entisille raakaruokintaohjaus-asiakkailleni 50€/ohjaus

20220216_150502
Jonnan ohjauksessa on turvallista ja miellyttävää olla.
Rakas koiramme sai jo pentu iästä lähtien yksityiskohtaisen ja laadukkaan ohjeistuksen terveellisen ja maistuvan raakaruokavalion koostamiseksi.
Saamme asiantuntevaa yksilöllistä ohjausta ja neuvoa aina kun siihen on tarvetta. Ohjepaketilla on ollut helppo hankkia oikeita raakaruokia ja koiramme on nyt hyvinvoiva terve aikuinen jolla ei ole ollut mitään tulehduksia, turkki, silmät ja kynnet voivat hyvin, hammaskivestä tai haisevasta hengityksestä ei tietoakaan. Olemme erittäin tyytyväisiä Jonnan upealle avulle koiramme hyvinvoinnin tukijana ❤️
Osaamismerkki
Minulla eikä oikeastaan kellään lähipiiristäni ole ollut aikaisempaa kokemusta koiran raakaruokinnasta. Oli jännittävää aloittaa itselle täysin tuntematon ruokintamuoto ensimmäisen koiranpentuni kanssa. Jonna otti minut todella sydämellisesti vastaan ja hän on ollut korvaamaton tuki alusta lähtien. Ruokintaohjeet ovat selkeät ja helppolukuiset. Kun minulla heräsi ohjeisiin liittyen kysyttävää, sain jokaiseen kattavan vastauksen. Olemme nyt olleet uudella ruokavaliolla kahden kuukauden ajan, pentu on kasvanut tasaisesti ja on myös erittäin tyytyväinen asiakas.
Voin suositella Jonnaa ihan jokaiselle ❤️
Minua on raakaruokinta kiinnostanut jo ennen pennun hankintaa ja kun minulle tuli koiranpentu, jolla oli vatsa koko ajan hieman löysä/tai ripulilla, ulostetta tuli paljon ja todella useasti päivässä, oli ajatus heti raakaruokinnasta. Yksin en olisi uskaltanut lähteä tätä kokeilemaan, mutta kun löysin Jonnan ja hän teki pennulleni raakaruokinta ohjelman vaihdoin ruuan kerrasta raakaan. Ohjelma oli todella selkeä ja riittävän yksinkertainen ymmärtää ja näin ollen helpotti ruokinnan aloittamista, annos määrineen ja jopa listoineen mistä voi mitäkin lihaa ja luuta hankkia. Yrittäjä itse on todella miellyttävä, ystävällinen ja sydämellinen ja olen saanut kenties hassuihinkin kysymyksiin aina selkeät vastaukset ja saanut tukea jos jokin asia mietityttänyt. Pennun kasvu ollut tosi tasaista ja kasvanut kauniisti. Lisäksi kaikki vatsa ongelmat jäivät heti raakaruokaan siirryttyessä. Turkki kiiltää ja ruoka maistuu pennulle. Olen tosi kiitollinen ja tyytyväinen.